Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 27 januari 2008

Concert Blood & Honour in Schoten


Het aangekondigde benefietconcert van de neonazistische organisatie Blood & Honour Vlaanderen heeft gisteravond plaatsgevonden in zaal Sint-Jozef aan de Paalstraat in de Antwerpse gemeente Schoten. De locatie voor de Blood & Honour-samenkomst was een goed bewaard geheim. De Schotense politie werd door de staatsveiligheid pas op de hoogte gesteld toen het concert al aan de gang was. Er waren aan het begin van de avond, rond 21 uur, twintig à dertig aanwezigen. In totaal daagden er ongeveer 160 belangstellenden op.


De politie en de staatsveiligheid waren discreet aanwezig om een oogje in het zeil te houden. De extreemrechtse organisatie had zelf voor een portier gezorgd die eventuele overlast moest tegengaan. De Schotens korpschef ging met de man praten en de buitenwipper hield woord. Er waren geen schermutselingen en tussen 2 en 3 uur 's nachts verlieten de laatste concertgangers de zaal. Volgens AFF werd de zaal gehuurd onder het mom van een familiefeest.
(Later meer)

Video: 'Thomas Kuban' undercover bij de neonazi's'
Video: Blood & Honour in Nederland & België

-POLITIE BRENGT VLAAMSE COMBAT 18-VLEUGEL VAN BLOOD AND HONOUR SLAG TOE (aff)
-Blood & Honour in Wolfsdonk (1) foto
-Blood & Honour in wolfsdonk(2) video
-Opnieuw Blood & Honour Concert in Vlaanderen video
.