Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 13 januari 2008

De eerste extreem rechtse stand-up comedian van Vlaanderen!(Op de affiche voor de voorstelling prijkt Coucke naast Vlaams Belang-politicus Philip Dewinter.)

Klik hier voor de volledige affiche

Han Coucke (Han Solo), freelance theateracteur en helft van het cabaretduo Gino Sancti brengt zijn eerste solo programma ‘ racist’. Politieke stand- up die een uppercut toebrengt aan alles wat naar extremisme ruikt.

De pers over Han Solo:
“Han solo zegt wat niemand durft te denken” – NSV Gazet
“Grappiger dan Filip De Winter’ – Das Volk"Racist" van Han Coucke gaat op tournee door Vlaanderen en is oa. te zien in het Tieltse theater Malpertuis op 09/02/2008.

Han Solo heeft ook een erg grappige website : Klik Hier

-Met Dewinter naar 'extreemrechtse' stand-up comedian Han Solo
.