Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 30 januari 2008

De N-GA heeft wind gezaaid en blijft storm oogsten.

”Op 30 maart breekt de revolutie uit, nemen we het stadhuis in en roepen we de onafhankelijkheid van Gent uit. Onze stad moet weer de fiere vrijstaat van weleer worden. En voor West-Vlamingen - Gent wordt ironisch wel eens de hoofdstad van West-Vlaanderen genoemd - komt er een immigratiestop.", met deze boodschap haalde N-GA eind december de krantenkoppen.(lees meer)


Enkele nieuwe West-Vlaamse belangenverenigingen gooien zich nu in de strijd om de Gentse onafhankelijkheid: de West-Vlaams Gentse Liga, NGA-buster (parodie op Blokbuster), West-Vlaams Democratisch Front (naar het Antifascistisch Front) en het West-Vlaamsbelang.

De eerste kondigt in ware Abou Jah-Jahstijl 'burgerwachten' aan die in de Gentse straten zullen patrouilleren en de gedragingen van de Gentse Flikken nauw zullen controleren. Het West-Vlaams Belang beweert dan weer dat de paus West-Vlaanderen heeft erkend als natie.
Op de websites druipt de ironie op extreem nationalisme er zo vanaf, wat ons betreft zeker een bezoekje waard !

De links
-NGA
-NGA-busters
-West-Vlaams Gentse Liga
-West-VlaamsBelang
-West-Vlaams Democratisch Front


(met dank aan Filip)