Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 23 januari 2008

'Deutschland, Deutschland über alles'.

De Duitse DJ Tomekk stak onlangs zijn rechterarm omhoog in de jungle van Australië tijdens de opnames van RTL-programma 'Ich bin ein star, holt mich hier aus'. Bij de Hitlergroet zong DJ Tomekk ''Deutschland, Deutschland über alles', wat de eerste woorden waren van het Duitse volkslied onder de Nazi's. Tomekk voegde daar nog fijntjes aan toe 'zoveel buitenlanders hier..'.
De Hitlergroet is niet strafbaar in Australië, thuis in Duitsland zou hij vervolgd worden. RTL-Duitsland heeft de DJ ontslagen.De zaak is nog opmerkelijker omdat Tomekk in Polen is geboren, en juist dat land heeft zwaar te lijden gehad onder de Nazi's..


Video: 'Thomas Kuban' undercover bij de neonazi's'
Video: Blood & Honour in Nederland & België

- Aalten: Filmpje Hitlergroet scholieren online (video)
- Russische ultranationalisten en neonazi's moorden gastarbeiders uit
.