Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 16 januari 2008

Front National verliest pak centen


De parlementaire Controlecommissie voor de verkiezingsuitgaven en de boekhouding van de politieke partijen heeft woensdag unaniem beslist dat het Front National vier maanden lang geen overheidsdotatie krijgt.


-Foto -
Daniel
Féret & Michel Delacroix (met donkere bril)


De partij heeft de wettelijke regels overtreden over het indienen van een financieel verslag over de rekeningen van 2006. Het is al de tweede keer dat het FN om die reden tegen de lamp loopt.
Om meer zicht te krijgen op de financiële situatie bij het Front National werd commissie advocaat Jean-Marie Verschueren aangesteld tot gerechtelijk bewaarder en tijdelijk beheerder van de vzw die bevoegd is voor de financiën van het FN (het AFFN). Die vzw is momenteel het voorwerp van een onderzoek dat de Bijzondere Belastinginspectie voert naar geldverduistering.
De BBI vordert 700.000 euro terug. Door de interne machtsstrijd tussen de twee clans, die van stichter Daniel Féret en die van dienstdoend voorzitter Michel Delacroix, is de malaise er compleet. Verscheidene kopstukken van het Front National dienen tegen elkaar klacht in en sinds kort telt het FN zelfs twee partijbureaus.
.
-"Mijn kleine Joodse is in Dachau" (video)
- Kamerlid Front National ontkent gaskamers
- Delacroix stapt op als voorzitter Front National
.