Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 15 januari 2008

Holocaust-ontkenner 6.5 jaar de cel in


De voormalige extreemrechtse Oostenrijkse politicus Wolfgang Fröhlich (FPÔ) is maandag veroordeeld tot vier jaar cel wegens ontkenning van de Holocaust. Daarnaast moet hij een eerdere voorwaardelijke veroordeling tot 2,5 jaar alsnog uitzitten. Fröhlich had herhaaldelijk het bestaan van gaskamers in vernietigingskampen als Auschwitz ontkend.

(Foto : Wolfgang Frölich bij een eerdere arrestatie)


In brieven aan onder meer paus Benedictus XVI had hij de genocide op miljoenen Joden omschreven als „Satanische leugen”.
Een andere Oostenrijkse Holocaust-ontkenner- Gerd Honsik- mocht onlangs beginnen aan de achttien maanden gevangenisstraf die hij 15 jaar lang kon ontwijken door naar Spanje te vluchten, het Oostenrijks openbaar ministerie is van zinnens om een strafverzwaring te bepleiten voor nieuwe feiten gepleegd in Spanje. Roeland Raes (Vlaams Belang) komt eind januari om dezelfde redenen voor zijn rechters.

Lees hier meer over FPÔ en Vlaams Blok
.