Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 29 januari 2008

Hoofddoekenverbod Lier (2)

De gemeenteraad van de stad Lier heeft gisterenavond het verbod voor loketbedienden om religieuze symbolen te dragen goedgekeurd. Nadat Vlaams Belang haar voorstel voor een totaal hoofddoekenverbod voor stadspersoneel had ingetrokken, keurde de partij samen met Open Vld, CD&V en Lijst Dedecker het afgezwakte voorstel goed.

Gisterenavond keurde de gemeenteraad opmerkelijk genoeg ook nog het diversiteitsplan voor het stadspersoneel goed dat mensen als ex-gedetineerden, hiv-pati'nten en allochtonen wil aanmoedigen om bij de stad Lier te komen werken.