Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 30 januari 2008

Jongeren veroordeeld voor racistische aanslag op moskee


Vier Nederlandse jongeren zijn woensdag door de rechtbank in Haarlem (NL) veroordeeld, omdat ze in juli vorig jaar een aanslag pleegden op een moskee. De jongeren gooiden eind juli meerdere molotovcocktails naar een moskee in het Reinaldapark.

De schade bleef beperkt, doordat de flessen met brandstof in het gras ontploften of in een sloot belandden. Ze hebben aangegeven racistische motieven te hebben gehad voor de aanslag. Ze vonden namelijk dat er al genoeg moskeeën in Nederland zijn. De vier, in de leeftijd van 16 tot 19 jaar, kregen straffen variërend van acht maanden jeugddetentie en 120 uur werkstraf tot tien maanden cel waarvan vijf voorwaardelijk en 120 uur werkstraf.

-Moslim & Vreemdelingenhaat onder jongeren (video)

(AD)