Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 31 januari 2008

Lezersbrief

Heeft iemand zich al afgevraagd waarom De Bie pas aansluiting zocht bij het Vlaams Blok toen hij beschuldigd werd van deze zaak? Op die manier kan hij natuurlijk de uitspraak als "politieke afrekening" afschilderen. Gene lompe die Debie. En Dewinter & Vanhecke springen natuurlijk mee op de kar. Ik ben hun demagogie meer dan beu.
Jurgen De Swert, Antwerpen, in GVA


Verontwaardiging alom bij De Bie en zijn racistische slippendragers, maar de deur van het gerechtsgebouw is nog niet achter hen dichtgetrokken en ze staan op de stoep al terug racistische haat te zaaien voor alle televisiecamera's. Dit soort figuren hoort gewoon niet thuis in de politiek of in een publieke functie bij de politie.De vergelijking die de leden van de racistische partij nu maken met Redouan S. is racisme in de allerzuiverste graad. Zum kotsen zouden de Duitsers zeggen.
Christophe Andrades, Tongeren in 'De Morgen'