Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 10 januari 2008

Lijst Dedecker stuurt racistische kettingmail rond

Kort na de gemeenteraadsverkiezingen van 8 oktober 2006 kwam een racistische kettingmail in omloop met als titel "Wie heeft gezegd dat België een land is waar integratie moeilijk is?". Volgens het bericht heeft de Brusselse imam Bouziane twee vrouwen bij wie hij telkens acht kinderen heeft verwekt en ontvangt het gezin daardoor maandelijks 9000 euro aan kindergeld en een rist andere uitkeringen. In werkelijkheid is het hele verhaal van a tot z gelogen en heeft het alleen maar tot doel haat te kweken tegenover moslims in het bijzonder en vreemdelingen in het algemeen. Nadat oa. Blokwatch de argumentatie uit het roddelverhaal met de grond gelijk maakte bleef het even stil rond deze haatmail.
Sinds kort vinden echter steeds meer Vlamingen opnieuw het roddelverhaal over Bouziane in hun mailbox. Deze keer niet verstuurd door Vlaams Belang parlementslid Ortwin Depoortere zoals in oktober 2006, maar door iemand uit de Gentse afdeling van Lijst Dedecker. ( Hier & Hier, dubbelklik voor een duidelijker beeld)

- Campagnelied Vlaams Belang op you tube (video)


(met dank aan Heidi )