Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 24 januari 2008

Lomelse politieverordening tegen neonazi's goedgekeurd


De gemeenteraad van Lommel heeft een politieverordening goedgekeurd die de bijeenkomst van extremistische groeperingen op het grondgebied van Lommel verbiedt. De laatste jaren zakten regelmatig extreemrechtse groeperingen naar Lommel af om neonazistische herdenkingen te organiseren op het Duitse militaire kerkhof. De bijeenkomsten werden niet op voorhand gemeld.

Hoewel er zich nooit incidenten voordeden, achtte het stadsbestuur van Lommel de teksten die op het kerkhof uitgesproken werden in strijd met de democratie.Het voorstel werd meerderheid tegen oppositie goedgekeurd. (meer op AFF)

.