Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 12 januari 2008

Nederland tolereert geen kritiek op Wilders

In Amsterdam werden vandaag drie actievoerders aangehouden die protesteerden tegen Geert Wilders. Ze deelden posters uit met met een foto van de politicus en de woorden 'Extremist - brengt u en de samenleving ernstige schade toe' (afbeelding). Volgens de politiewoordvoerder ging men met deze tekst te ver.
Een woordvoerder van de actievoerders liet weten dat zij een klacht gaan indienen over het optreden van de politie. „Wij vinden het noodzakelijk dat er in Nederland de ruimte blijft bestaan om kritiek te uiten op Geert Wilders”, aldus de zegsman.


Update :
Ook zondag zijn actievoerders gearresteerd toen zij de satirische posters tegen Geert Wilders aan het verspreiden waren. Acht mensen zijn opgepakt waaronder GroenLinks-kamerlid Tofik Dibi.


- Opinie: Media te laks met Wilders & Verdonk (video)
- Wilders - De tegenfilm (video)
- Fitna-debat in Nederlandse Tweede Kamer (video)
- Fitna, niets is wat het lijkt

.