Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 28 januari 2008

Nederlandse SIOE-betoging flopt gigantisch


De zaterdag door 'Stop de Islamisering van Europa' (SIOE) georganiseerde demonstratie in Amsterdam is zéér rustig verlopen. De SIOE is onder andere tegen de Sharia en de bouw van moskeeën. De groep had (heel voorzichtig) gerekend ongeveer 300 man op de been te brengen, het protest trok er echter hooguit 40.


De politie was nooit zo alert op de situatie als afgelopen zaterdag in Amsterdam, per drie deelnemers had het één volle ME-oproerwagen voorzien. Zo hield men in totaal twaalf ME-wagens en een peloton agenten te paard paraat. Het was meteen ook de best gecoverde betoging ooit, voor elke SIOE-betoger waren enkele persfotografen en wat TV-camera's aanwezig. Op een gegeven moment, tijdens het speechen, vroeg de spreker zelfs aan de aanwezige pers om even opzij te gaan. De man kon z'n eigen betogers niet meer zien. Er waren ook 60 tegen-betogers.
In September haalde de verboden SIOE-betoging in Brussel zo'n 200 deelnemers.Meer over SIOE
-SIOE (Sukkels In Opperste Extase)
-Ulfkotte distantiëert zich van Anti Islambetoging
-Debie, Coveliers en Ulfkotte (Terzake 28/08) video
-Extreemrechtse skinheads op anti-Islam betoging foto
-Politie pakt Dewinter & Vanhecke op bij verboden betoging tegen islam video
-Ulfkotte , een naïve journalist of zit er meer achter ?
.