Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 18 januari 2008

Vlaams Belang zegt het met bestiale homosex

De laatste tijd weet Vlaams Belang van geen hout nog pijlen te maken, nieuwe campagnes lijken niet aan te slaan en bijhorend propagandamateriaal wordt bij de eigen achterban steeds vaker op wenkbrauwen-gefrons onthaald. Wat moeten we bijvoorbeeld denken van de 'Vlaamse leeuw-verkracht-Waalse haan'-afbeelding die sinds kort de Vlaamse mailboxen teistert ?
De leeuw beleeft er alvast plezier aan, wat op z'n minst vreemd is voor een partij die zich toch tegen homoseksualiteit kant.
Zijn er voor de Vlaams Belangers geen gewillige partners te vinden dat zij zich tot
verkrachting moeten wenden ? Is het uit homoseksuele of bestiale overwegingen dat zij daarvoor gevogelte van het type haan uitkiezen ter bevrediging van hun seksuele verlangens ?
Zelf noemen ze het een ontwerp van een nieuwe Belgische vlag, als affiche voor de gespreksronde door Wallonië van Philip Dewinter zal het alvast kunnen tellen.
En dan nog vragen er zich sommigen af waarom ze niet met open armen ontvangen worden door onze Franstalige landgenoten.

(met dank aan Filip O.)