Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 4 januari 2008

Wim Verreycken met pensioen

Wim Verreycken, gemeenteraadslid voor Vlaams Belang in Sint-Niklaas, heeft zijn ontslag ingediend. Verreycken is gisteren 65 geworden en gaat op pensioen, wie hem in de gemeenteraad zal opvolgen is nog niet bekend. Wim Verreycken (vader van Rob 'klop' Verreycken) stond samen met Karel Dillen aan de wieg van het Vlaams Blok en was van 1989 tot 2007 senator.
(foto: Verreycken tijdens
de rellen van 1996 op de Ijzerbedevaart in Diksmuide )Hij was ook jarenlang de verantwoordelijke voor de televisie-uitzendingen van de partij.
Voor zijn politieke carrière was hij actief in het Vlaams Nationaal Jeugdverbond (VNJ), de VMO en het Taal Aktie Komitee. Naast de politiek houdt Verreycken zich met zijn vzw. Triskel en de Ragnareeks ook bezig met het Germaanse Heidendom.
(Lees meer op AFF)

- Vlaams Blok op ijzerbedevaart '96 (video)
.