Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 20 januari 2008

"Ze hebben zich weer eens van hun beste kant laten zien."


Op zijn website staat te lezen dat Bart 'Blackberry' Debie zaterdag een sms'je ontving van zijn goede vriend Heinz-Christian Strache (op de foto met Dewinter), voorzitter van de Oostenrijkse extreemrechtse FPÖ. Het tekstberichtje sprak van een vrij geslaagde FPÖ-slotmeeting in de Oostenrijkse stad Graz, met wel 3000(?) aanwezigen .


Spijtig genoeg moest Heinz-Christian Strache ook melden dat 'een bende linkse tegenbetogers en een ganse groep moslimdemonstranten de boel grondig verstoord hebben, met meerdere gewonden tot gevolg.' Echter, nergens wordt er melding gemaakt van vechtpartijen of gewonden en naast een oorverdovend fluitconcert van de 'linkse' tegendemonstranten bleef het al bij al rustig. Toch schrijft Bart Debie :

-'De tegenstanders hebben zich weer eens van hun beste kant laten zien. Wanneer ze geen woorden, geen teksten, geen standpunten of argumenten meer hebben, rest hen schijnbaar enkel nog bijzonder laakbare praktijken.'-

Wie weinig betrouwbare vrienden heeft, alle waarheid uit een Blackberry haalt en dit klakkeloos op z'n website uitsmeert loopt het risico zwaar op z'n toeter te gaan. Zo ook met Debie, want op het internet circuleren beelden van hoe het er in werkelijkheid aan toeging (v1,v2). In dit fragment zien we de FPÔ-aanhang van hun beste kant, mét de gebruikelijke slogans.

FPÖ Demo Graz-January 19, 2008
De FPÔ kwam vorige week in het nieuws rond een uitspraak (video) van lijsttrekker Suzanne Winter (foto), die beweerde dat de profeet Mohammed eigenlijk een kinderverkrachter is en dat de profeet de Koran geschreven heeft tijdens epileptische aanvallen. (lees meer).
Met Suzanne Winter heeft de FPÔ een onvervalste Morel in eigen rangen : impulsief, blond, Islamofoob en een al even ongeleid projectiel als het Schotense origineel.De recente uitspraken van Suzanne Winter ontlokte een ware storm aan kritiek (video) en ook in de eigen gelederen bleef het niet stil. In zoverre zelfs dat FPÔ-voorzitter Heinz-Christian Strache zich openlijk distantieerde van Winters recentste uitspraken over de Islam (lees 'Austria slams Islamophobic politician').Vandaag deed ze er in de krant Österreich zelfs nog een schepje bovenop. Onder moslimmannen is misbruik van kinderen aan de orde van de dag, aldus Winter.
Ze waarschuwt ook voor een ‘tsunami-achtige invasie van moslims’ in Graz. Terzijde: er zijn weinig steden in Oostenrijk waar minder moslims wonen dan in Graz.

Deze morgen dan vertrok Debie richting Keulen, waar hij op de nieuwjaarsreceptie van
Pro Köln (donderdag zaten ze oa. nog samen met FPÔ op de VB-safaribus voor een excursie doorheen Antwerpse probleemwijken) zal aantreden als gastspreker. Tussen keulen - antwerpen en Oostenrijk wordt nogal wat afgereisd, Filip Dewinter was laatst nog te gast bij de Oostenrijkse FPÖ terwijl de Duitse collega's uit Keulen om de haverklap in Antwerpen staan. In het laatste halfjaar was Debie reeds drie maal te gast op een Pro Köln meeting (video).
En daar blijft het niet bij, de komende maanden staat er nog heel wat op het programma. Zo wil het Vlaams Belang acties gaan voeren in Parijs, Madrid en Londen. Binnenkort trekken ze ook naar Nederland en in september wordt het Vlaams Belang in Keulen verwacht voor 'een heel grote manifestatie tegen islamisering'.

-Debie en Pro-köln slachtoffer van 'links geweld'
-Vlaams belang opnieuw gastheer voor Pro Köln
-De lichtekooi van Pro-Köln
-Blokbuster onthult. Vlaams Belang heeft internationale ontmoeting met Jodenhaters en holocaustontkenners
-Oostenrijkse connecties van het Vlaams Blok
.