Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 15 januari 2008

"Ze prostitueert zich voor de islam"

Zondagochtend hield Spirit-voorzitster Bettina Geysen haar toespraak naar aanleiding van de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van haar partij met een hoofddoek op. Het Vlaams Belang is naar eigen zeggen bijzonder geschokt door het optreden van Bettina Geysen. "Ze prostitueert zich voor de islam", vindt Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter zelfs. Hiermee lijkt Dewinter eindelijk duidelijkheid te scheppen over één van zijn eigen discipelen, met name Marleen Van den Eynde.


Foto : Vlaams parlementslid Marleen Van den Eynde (Vlaams Belang) zoals ze te zien is op verkiezingsdrukwerk en - webstekken van haar partij.


Van den Eynde's fractieleider was tot nu van mening dat vrouwen met een hoofddoek 'een terugkeercontract tekenen' - al was daarbij nooit duidelijk naar wààr Van den Eynde juist moet terugkeren.
Nadat Dewinter nu zondag duidelijkheid gaf door te stellen dat een vrouw met een hoofddoek "zich prostitueert voor de islam", mag Van den Eynde zich dus melden in het dichtstbijzijnde door moslims uitgebate bordeel in het Antwerpse.

- Gents hoofddoekenverbod goedgekeurd (video)
-Gent heeft geen problemen met hoofddoek video
-"Een moslim kan geen democraat zijn" video
-Vlaams belang gaat bloot voor een beter imago


(Barth)