Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 4 februari 2008

Blood & Hounour Vlaanderen schrapt alle aangekondigde activiteiten

'Blood and Honour Vlaanderen annuleert alle aangekondigde activiteiten, door verschillende 'redenen' zullen er in de eerste helft van 2008 geen evenementen meer plaatsvinden.'

Dat staat sinds vandaag op het forum van Blood & Honour Vlaanderen te lezen. (mirror)


In zulke kringen betekent 'om verschillende redenen' ofwel interne ruzie (waar de heren erg bedreven in zijn) ofwel gerechtelijke sores. Wij vermoeden het laatste. Sinds november vorig jaar zijn de neonazi's en hun activiteiten immers onderdeel van een gerechtelijk onderzoek, toen doorzocht de federale politie ook een aantal woningen van Combat 18-leden. Bij deze huiszoekingen werden behalve de verplichte wapenvondst (geen grotere schande voor een B&H'er dan een huiszoeking ondergaan zonder op z'n minst een boksijzer of telescoopknuppel af te geven), ook de computers meegenomen. Kort daarna gingen Zowel de Vlaamse Combat 18-website als de Flemish Lion Versand-website op blank.
Dat de Vlaamse afdeling van Blood & Honour nu al haar activiteiten annuleert betekent niet dat er in Vlaanderen geen neonazi concerten meer georganiseerd kunnen worden, evengoed neemt een buitenlandse B&H-afdeling de organisatie op zich. In dat licht is het dus helemaal niet zeker dat het volgende neonazi concert 'ter herdenking van gevallen helden' (15 maart) geannuleerd blijft.


-Blood & Honour Vlaanderen zegt haar activiteiten tijdelijk op te schorten (AFF)
-Politie Brengt Vlaamse Combat 18-vleugel van Blood & Honour slag toe (AFF)
- 'Thomas Kuban' undercover bij de neonazi's' (reportage uit 2008)
- Blood & Honour in wolfsdonk (Aarschot) 2 (Video)
- Blood & Honour in Lebbeke (Video)

(met dank aan IDV)