Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 20 februari 2008

Cassatieberoep verworpen

Het hof van cassatie heeft het beroep verworpen dat Hans Van Themsche had ingesteld tegen zijn veroordeling door het Antwerpse assisenhof. De dader achter de Antwerpse racistische moorden werd op 11 oktober 2007 door het Antwerpse assisenhof tot levenslange opsluiting veroordeeld.
Volgens zijn advocaten had Van Themsche geen eerlijk proces kunnen krijgen door de massale media-aandacht en het op voorhand uitlekken van het psychiatrisch verslag. Het hof heeft dat argument nu van tafel geveegd en de veroordeling bevestigd. Van Themsche zal wellicht naar het Europees Hof in Straatsburg trekken.


- Vonnis (video)
- Reconstructie racistische moorden (video)
- Ik was een kind van extreem-rechts
- Frieda Van Temsche stopt met politiek
- Gedenksteen voor vermoorde Luna
-Dodelijke raid Van Themsche in Antwerpen één jaar geleden (video)
.