Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 20 februari 2008

Debie legt donderdag z'n ei

Vlaams Belang lanceert donderdag, na enige vertraging, zijn eigen criminaliteitswebsite. Hiermee heeft Vlaams Belang meteen een primeur beet, het wordt de eerste website van én tegen criminelen. Uithangbord van de site wordt de onlangs veroordeelde Bart Debie, de voormalige Antwerpse politiecommissaris die nu gemeenteraadslid is voor Vlaams Belang.

De site wordt donderdag officieel gelanceerd tijdens een persconferentie om 11.00 uur in het Internationaal Perscentrum Vlaanderen aan de Grote Markt in Antwerpen.

- VB-mandatarissen en hun strafrechtelijk palmares
- Debie (VB) veroordeeld tot vier jaar cel (video)
-“In onmetelijke trouw !”- Het origineel en de copy…
- Burgemeester Janssens over proces Debie (video)
- Strafdossier proces Debie online
.