Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 7 februari 2008

Iemand een bed teveel ?


Op 4 mei organiseren de Vlaams Belang jongeren een 'Dag van de rechts-Europese jeugd', daarvoor verwachten ze volk uit Frankrijk, Spanje, Italië, Hongarije, Duitsland, Oostenrijk en Groot-Brittannië.


Bert Deckers, Antwerps provincieraadslid en voorzitter van de Antwerpse afdeling van de Vlaams Belang Jongeren, zoekt voor de buitenlandse jongeren nog een slaapplaats.
Op zijn weblog vraagt Deckers aan bezitters van een 'nederig stulpje' of zij voor de nachten van 3 en 4 mei een bed vrij hebben waarin een 'enthousiaste nationalistische kameraad' mag slapen. Wat of wie die kameraad is zie je natuurlijk pas wanneer hij voor de deur staat, rekening houdende dat 'De dag van de rechts-Europese jeugd' aanvankelijk ook op de agenda van Blood & Honour Vlaanderen stond (mirror) en Deckers het onlangs nog voor deze extreemrechtse kaalkopjes opnam, kan dat lelijk tegenvallen. Op de website van Deckers staan hijzelf en Hans Verreyt als de te contacteren personen, met telefoonnummer.
Eindigen doet Deckers met een uitspraak die je niet zo gauw van een Vlaams Belanger verwacht: 'Hoe sneller we weten hoeveel plaatsen er zijn, hoe meer buitenlanders we naar Antwerpen kunnen laten afzakken.'

-Voorzitter Antwerpse Vlaams Belang Jongeren heeft meer problemen met het AFF dan met Blood & Honour
-Blood & Hounour Vlaanderen schrapt alle aangekondigde activiteiten