Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 11 februari 2008

“In onmetelijke trouw !”- Het origineel en de copy…


Begin augustus 1932. Duitsland. 5,5 miljoen werklozen. Hitler droomde er van als kanselier de macht over te nemen. De Duitse bevolking stemt toe, massaal. Op de 10e van die maand dringen vijf SA-ers (‘Sturmabteilung’ – “Veiligheidsspecialisten” van hun partij) de woning van een communistische arbeider binnen. Ze schoppen Konrad Pieczuch in het stadje Potempa in Opper-Silezië dood. De schuld van deze fascisten is zonneklaar. Duitsland ligt nog niet volledig onder de klauwen van de nazi’s. De rechter te Beuthen heeft moed. Op 22 augustus worden de vijf SA-mannen ter dood veroordeeld.

Hitler kreeg een woede uitbarsting toen hij het nieuws uit Beuten vernam. Aan de veroordeelde criminelen telegrafeerde hij: “Mijn kameraden ! Door dit ongelooflijk misdadige vonnis voel ik me in onmetelijke trouw met jullie verbonden. Vanaf dit moment is jullie vrijheid onze eer, de strijd tegen een regering waaronder zoiets mogelijk is, onze plicht”. Niet de arbeider maar zijn moordenaars zijn “slachtoffers”…

Eind januari 2008. De regeringscrisis in België sleept aan. De levensduurte stijgt zienderogen. Racisme is “bon ton”. Rechtse Vlaams nationalistische separatistische groepen dromen van een Beieren aan de Noordzee. In Antwerpen wordt een ex politiecommissaris en gemeenteraadslid van het extreem rechtse Vlaams Belang tot vier jaar veroordeeld, waarvan één jaar effectief (video).
De rechter heeft moed. Vonnis voor ondermeer gewelddaden, valse PV’s, verduistering en racisme tijdens zijn dienst op het politiebureau. Zwaar geweld tegen een Turkse familie. Naam:Bart Debie. “Veiligheidsspecialist” van zijn partij. Het VB heeft een massale aanhang. Stemt de bevolking toe ?

De leiding van het Vlaams Belang krijgt een woede uitbarsting. “Het Vlaams Belang is geschokt en geschandaliseerd door de veroordeling van VB- gemeenteraadslid Bart Debie door het Hof van Beroep te Antwerpen. Het arrest dat geveld is, is een absolute schande voor het Belgisch rechtssysteem”. Getekend: Frank Vanhecke, nog even voorzitter.

Filip Dewinter, voorzitter van de VB-Kamerfractie sinds ’92: “ Rechtbank organiseert lynchpartij tegen VB-er Bart Debie !”. En: “Het Hof van beroep velde overduidelijk een politiek vonnis dat enkel moest dienen om Bart Debie politiek onderuit te halen !”.

Samen, in koor: “Het Vlaams Belang laat de moedige politiecommissaris Bart Debie niet vallen !”. Vergelijk met: “ Vanaf dit moment is jullie vrijheid onze eer… In onmetelijke trouw…”. Niet de veroordeelde gewelddadige crimineel Bart Debie is schuldig, maar zijn slachtoffers…

Leg het origineel naast de copy…

-http://www.verzet.org
-De werkelijkheid was absurd - Saul Friedländer
-Burgemeester Janssens over proces Debie
-Strafdossier proces Debie online
-VB-mandatarissen en hun strafrechtelijk palmares
- Opinie: Bart Debie (VB/Vlott) schrijft Antwâârpse “Mein Kampf”
- ''Een enkelband meer of minder maakt voor ons geen enkel verschil''


(K.C)