Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 22 februari 2008

Onderzoek naar VB-website criminaliteit.org

Het parket van Antwerpen is een onderzoek gestart naar een lek bij de politie waardoor een lijst met criminele 'veelplegers' bij Vlaams Belang is beland.
Die lijst bevat de identiteiten van 286 criminelen die de afgelopen 5 jaar minstens 10 zware feiten hebben gepleegd in Antwerpen, en die in voorlopige vrijheid werden gesteld. Parket en politie zijn not amused met het uitlekken van die lijst. Het parket is een onderzoek gestart wegens schending van het beroepsgeheim. Vlaams Belang zelf beweerde donderdag niet te weten wie de 'anonieme aanbrenger' van de lijst is.