Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 2 februari 2008

Proces Roeland Raes uitgesteldHet strafproces voor negationisme tegen Roeland Raes, oud-senator en ondervoorzitter van het vroegere Vlaams Blok, werd op 22 januari voor de Brusselse correctionele rechtbank uitgesteld tot 14 maart 2008. De zaak moet nog altijd gepleit worden voor de Kamer van Inbeschuldigingstelling van Antwerpen. Die moet oordelen of de Antwerpse onderzoeksrechter door de raadkamer geldig van de zaak is ontheven.

Het proces tegen Roeland Raes draait rond een uitzending van het NCRV-programma "Netwerk uit 2001. Daarin werd Raes geïnterviewd naar aanleiding van zijn banden met een Nederlandse extreemrechtse partij.
Tijdens dat interview uitte hij twijfels over de jodenvervolging en de authenticiteit van het dagboek van Anne Frank.Hij trok ook het aantal slachtoffers en de holocaust in twijfel. Het Forum der Joodse Organisaties diende daarop klacht in bij de onderzoeksrechter in Antwerpen


Het item zat ook in de jongste aflevering van Spam

Meer :
-Proces Raes uitgesteld (video)
-Roeland Raes staat terecht voor negationisme
.