Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 2 februari 2008

Strafdossier proces Debie online

Een van de slachtoffers, Bilen Uludogan, is de verdachtmakingen van Bart Debie zo moe dat hij aan de krant 'Het Nieuwsblad' vroeg om het arrest te publiceren.
Debie stelt al jaren dat niet hij maar z'n slachtoffers (waaronder de familie Uludogan) de ware criminelen zijn.
Debie noemt de familie Uludogan steevast allochtone straatcriminelen en heeft voor dat soort "onschuldige mensen" geen greintje respect.

(foto: Debie als politiecommissaris)

De gewezen politiecommissaris, nu veiligheidsadviseur van het Vlaams Belang en gemeenteraadslid in Antwerpen, werd donderdag veroordeeld voor buitensporig politiegeweld, het opstellen van valse pv’s, het ontvreemden van een laptop, het uitvoeren van onrechtmatige huiszoekingen en het aanzetten tot racisme.
Hij kreeg vier jaar cel waarvan één jaar effectief en is voor vijf jaar zijn burgerrechten kwijt, waardoor hij ontslag moet nemen uit al zijn politieke mandaten. ‘Een politieke moord’, noemde Debie het zelf. Maar zijn slachtoffers zien dat duidelijk anders: "De feiten en ook de verklaringen van collega’s agenten spreken voor zich", meent Bilen Uludogan. "En als Debie zich echt geslachtofferd voelt, waarom zet hij het strafdossier dan niet op zijn website, zodat iedereen voor zichzelf kan oordelen? Mijn broers en ik zijn daar niet bang voor."

Lees het volledige arrest


En het kan nog gekker,
Bart Debie zelf wordt het uithangbord van een nieuwe website over criminaliteit in Antwerpen, waarmee het Vlaams Belang na de krokusvakantie start. De website moet een meldpunt worden voor burgers die criminele feiten willen melden (!).


Meer over proces Debie:

- VB-mandatarissen en hun strafrechtelijk palmares
- Debie (VB) veroordeeld tot vier jaar cel

- "Vorst is een hel"
- Advocaat slachtoffers Kris Luyckx over proces Debie (Phara) Video
- Debie (VB) veroordeeld tot vier jaar cel (video)
.