Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 15 februari 2008

Vlaams Belanger schrijft Hitler-boek

Roland Pirard is VB-raadslid bij het OCMW van Sint-Agatha-Berchem. Hij was in de jaren 1980 al actief bij extreem-rechts en maakte nadien een overstap naar het Vlaams Blok. Nu zetelt hij in de OCMW-raad. Toch heeft hij nog voldoende vrije tijd om boeken te schrijven. Zijn nieuwste werk brengt het “echte verhaal” van Hitler. Zoals het een VB’er uit Brussel behoort, is het boek opgemaakt in de taal van Voltaire. Het Franstalige boek zorgt voor ophef omdat Hitler erin wordt goedgepraat. Het boek bevat lange passages uit “Mein Kampf” en probeert de schuld voor het anti-Joodse racisme bij de Joden zelf te leggen.

Tal van negationistische versies van de holocaust komen in het boek aan bod, maar om zichzelf in te dekken laat de auteur ook weten dat er “volgens de officiële versie” zowat 6 miljoen Joden omkwamen. Het boek laat echter uitschijnen dat er veel minder slachtoffers vielen. Er wordt formeel geen kant gekozen in deze discussie, maar in de praktijk wel. De auteur steunt het negationisme. En het VB? De partij lijkt geen probleem te hebben met een Franstalige mandataris die boeken schrijft om Hitler goed te praten. Ongetwijfeld zullen negationisten als Roeland Raes het zelfs interessante literatuur vinden.

-Roland Pirard, un pur et dur au service du Vlaams Blok/Belang
-VB'er schrijft 'ware geschiedenis' van Hitler
-Proces Raes uitgesteld (video)

(Bericht overgenomen van internationaalverzet.be)