Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 27 februari 2008

Vlaams Parelement reikt gouden penningen uit

Het Vlaams parlement heeft naar jaarlijkse gewoonte de Gouden Erepenningen uitgereikt, thema dit jaar is hedendaagse muziek. De laureaten zijn dEUS-zanger Tom Barman, filmcomponist Dirk Brossé, en de Vlaamse zangers en tekstschrijvers Will Tura en Raymond Van het Groenewoud. Behalve Vlaams Belang woonden alle fracties in het Vlaams parlement de plechtigheid bij. De partij protesteerde eerder al tegen de huldiging voor Tom Barman, omdat hij de gangmaker is van de 0110-concerten voor meer verdraagzaamheid (video).

De groep rond Tom Barman heeft ook de langverwachte nieuwe CD "Vantage point" klaar die vanaf 18 april in de winkelrekken ligt, de clubconcerten waarop de Belgische rockgroep zijn nieuwe album zal voorstellen waren in een mum van tijd allemaal uitverkocht. Begin deze week kondigde dEUS ook een uitgebreide festivaltournee aan. Zo staan ze onder andere op Werchter. In het najaar keren ze terug voor meer concerten in grotere zalen.
- Iets te vrije meningsuiting staat huldiging in de weg
- Tom Barman man van het jaar in Humo's Pop Poll
- Vlaams Belang wil verbod op Fenomenale Feminatheek in Gentse Vooruit

Video's dEUS :
- dEUS - Suds & Soda (Live)
- dEUS - Instant Street (Live)
- dEUS - Sun Ra (Live)
- dEUS - Bad Timing (Live)
- dEUS - Nothing Really Ends (Live)
- dEUS - The Real Sugar (Live)

Belgische muziek live
- BelgiumOnStage