Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 20 februari 2008

Wilders - De eerste tegenfilm

Nog voor Wilders zelf ook maar één minuut aan filmmateriaal te vertonen heeft, is de eerste tegenfilm al een feit. In een circa 25 minuten durende rolprent zetten de filmmakers (Vincent van der Lem en Ersin Kiris, video) Wilders neer als gefrustreerd, zichzelf vernietigende rechtsradicale populist. Zij trachten uit te zoeken waar het met Geert W zo fout kon lopen.

De film vertoont onder andere een islamitisch NOS-journaal uit 2015, wat volgens de makers symbool is voor de wereld die Wilders vreest, maar nooit plaats zal vinden. In het journaal is prins Willem-Alexander net besneden, is Wilders (foto) gezakt voor zijn islamitisch inburgeringexamen en wordt de struisvogel van Sesamstraat (Pino) geslacht voor het offerfeest.


De Wilders-tegenfilm wordt voorafgegaan door een korte trailer (1.40 min).
- Opinie: Media te laks met Wilders & Verdonk (video)
- Onthoofding Wilders ? (video)
- Wilders wil schietende agenten (video)
- Nederland tolereert geen kritiek op Wilders
- Rita Verdonk - een schrijnend geval (video)
.