Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 18 maart 2008

Broer VB-voorzitter is obsessionele geldingsdrang van Morel grondig beu.


Paul Valkeniers, broer van VB-voorzitter Bruno Valkeniers, is namens Open VLD voorzitter van de gemeenteraad in Schoten. In die functie botste hij meermaals met VB-kopstuk Marie-Rose Morel. De schotense VB-politica had met haar fractie onlangs gevraagd om een extra gemeenteraad te laten bijeenroepen voor drie agendapunten. Eén daarvan was "het aanbieden van 't Pallieterke in de bibliotheek."


In een interview met GvA is Paul Valkeniers messcherp voor Morel: "Mevrouw Morel doet niets anders dan de waarheid verdraaien of verzwijgen en op alle slakken zout leggen. (...) Er is ook geen ruimte voor iemand naast haar, waar we mee kunnen praten. Ze heeft een obsessionele geldingsdrang en is extreem dominant. Ze heeft in januari één gemeenteraad gemist en toen hing er een compleet andere sfeer, iedereen was veel meer ontspannen, zelfs haar eigen fractie. Samenwerken met Morel is onmogelijk, nu en later !"

"Na dit interview weet ik het wel zeker ... wij zijn met onze fractie goed bezig in Schoten !" was het antwoord van Morel.


- Volledig interview
- Geen VB-propaganda in Schotense bibliotheek
- Morelleke Forelleke (video)
- VBer laakt openlijk Marie-Rose Morel op forum Verstrepen
- Morel , Forza Flandria en Lijst Dedecker (video)
- Flater van Morel doet partijprogramma wijzigen (video)
- 'Meest sexy politicus', Ebbenhouten schoen en zelfmoordpreventie.... één pot nat.

(GvA, internationaal verzet)