Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 17 maart 2008

Daniel Féret eindelijk begonnen aan zijn werkstraf

Achttien maanden na zijn veroordeling wegens aanzetten tot rassenhaat is Daniel Féret, de voormalige voorzitter van het Front National, gestart met het uitvoeren van zijn werkstraf. De veroordeling voorzag dat de werkstraf zou worden uitgevoerd in de sector van de integratie van personen van vreemde nationaliteit. "Een goedbedoelde uitspraak, maar moeilijk toe te passen", aldus een gerechtelijke bron.

Bovendien maakte Féret de zaken er niet gemakkelijker op, de samenwerking met het Justitiehuis Brussel verliep al maanden stroef. Féret had lange tijd geen zin in een werkstraf, maar is na maandenlange besprekingen toch aan de slag gegaan op de informatica-afdeling van een gesubsidieerde Brusselse structuur. Een strenge bestraffing van misdadigers en snelle strafuitvoering behoren tot de belangrijkste programmapunten van het FN.


- Daniel Féret veroordeeld
- Front National verliest pak centen
- Filip De Man mengt zich in FN-twist
- Oprichter Front National uit partij geknikkerd
.