Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 24 maart 2008

Negationisten in de bres voor Wilders

De website waarop Wilders z'n film vertoond zou worden, werd zaterdag door de provider (Network Solutions) offline gezet. De Amerikaanse provider stelt in een mededeling dat er meerdere klachten zijn binnengekomen over de site en onderzoekt nu of de inhoud van de website in strijd is met de reglementen van de provider. Wilders zei geen idee te hebben wat er aan de hand is, hij gaat het uitzoeken."Op hoeveel manieren kan ik nog worden tegengewerkt? Desnoods ga ik persoonlijk dvd-tjes uitdelen op de Dam. Wat een wereld", jammerde Nederlands bekendste blondje.

Echter, in nood kent men zijn vrienden. Zo ook voor Wilders. De Tsjechische Nationalistische Partij (NS) steekt een helpende hand uit door zijn server aan Geert Wilders aan te bieden.
De extreem rechtse partij beweerde in 2006 dat het concentratiekamp Lety, waar Romazigeuners werden vermoord, slechts een werkkamp was waar de Roma aan gemeenschappelijke ziektes stierven. De partij heeft een bloedhekel aan de EU, buitenlandse immigranten en Roma. De paramilitaire Nationale garde, een onderdeel van de Nationalistische Partij, wil eveneens instaan voor de veiligheid en bescherming van Wilders. Daarvoor heeft het zelfs al een onderduikadres.
Eerder al kwam de Nederlandse Moslim Omroep met het aanbod om zijn anti-Koranfilm Fitna uit te zenden, Wilders bedankte.

Video: Extreemrechts in Tsjechië (Antifa)
- Wilders = antisemitisme
- Wilders - De eerste tegenfilm
(video)
- Hugo Camps over Wilders (video)
- Negationisten voor de rechter en achter de tralies
- www.getuigen.be