Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 17 maart 2008

Wilders = antisemitisme


"Als Wilders hetzelfde over Joden (en het Oude Testament) gezegd zou hebben als wat hij nu over Moslims (en de Koran) uitkraamt, dan was hij allang afgeserveerd en veroordeeld wegens antisemitisme. Wilders betoogt dat dé moslim moet worden aangepakt en dat de koran een fascistisch boek is. Zo is ooit de vervolging van de joden begonnen, door het veralgemeniseren van zaken. Wij joodse mensen weten als geen ander waartoe dit soort discriminatie kan leiden. Daarom is het tijd voor een harder geluid vanuit joodse kring."

De joodse televisiemaker Harry de Winter in een advertentie op de voorpagina van het Nederlandse dagblad De Volkskrant (VIDEO)


- Een Ander Joods Geluid
- Wilders - De eerste tegenfilm (video)
- Nederland tolereert geen kritiek op Wilders
- Nederland in de ban van Wildersgekte. (video)
- Nederlandse top-advocaat in rechtszaak tegen Wilders (video)
.