Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 21 april 2008

Blood and Honour in Overpelt: Update
De Hitler-herdenking zaterdag in Overpelt was geen groot succes, amper 40 extreem rechtse bezoekers werden er geteld. Verdacht weinig, zelfs voor een Blood and Honour evenement.

Pas deze morgen (na een tip) wisten we waarom ze met zo weinig waren: aan het meetingpoint in Neerpelt hield de lokale politie alle wagens tegen met buitenlands kenteken en stuurde na controle van het voertuig en identiteit van de inzittenden, het vreemd volk terug naar huis met de mededeling "u moet zo snel mogelijk België uit. Als we u vandaag nog een keer in Belgie tegenkomen pakken we u op". Combat-18 leden die aan het meetingpoint de bezoekers met instructies stonden op te wachten (met oa. een routebeschrijving naar de Hitler-herdenking), werden door de politie opgepakt en in de combi's uitvoerig ondervraagd.
Wat in Overpelt en Neerpelt wel kon, gebeurde echter niet in Bellegem. Daar werd de neonazi's niets in de weg gelegd.


- Dit weekend opnieuw twee Hitler-herdenkingen op Vlaamse bodem (Video)
-
Vandaag twee Blood & Honour Hitlerherdenkingen
- Blood & Honour in Overpelt - De Foto's

(met dan aan DVI)