Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 26 april 2008

Elsene zegt nee tegen 'Mosquito'

De Brusselse deelgemeente Elsene heeft een verbod uitgevaardigd op de Mosquito, het apparaat dat met een irritante, hoge toon hangjongeren verjaagt. De hoge toon van de Mosquito is alleen hoorbaar voor jongeren onder de 25. De lokale politici vragen ook de Europese Commissie om een oordeel te vellen over de omstreden 'hangjongerenverdrijver'.

De Mosquito's zijn vooral populair in Groot-Brittannië, waar er al 3500 in gebruik zijn, in Nederland hangen er al driehonderd in zestig gemeenten. In het Europees -Parlement vragen tegenstanders zich af of het apparaat niet in strijd is met de vrijheid van beweging van jongeren. Bovendien is nog te weinig duidelijk over mogelijke schade voor de gezondheid van jonge kinderen of baby's als zij in de buurt van de apparaten komen.

"Mosquito test"

- Overheden vragen verbod van Mosquito
.