Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 1 april 2008

Fitna-debat in Nederlandse Tweede Kamer


De Nederlandse Tweede Kamer debatteerde deze namiddag over 'Fitna', de film die Geert Wilders vorige week op het internet plaatste. Vandaag spraken alle fractieleiders hun verontwaardiging uit over de film en hun bezorgdheid voor de toekomst. Op de kritische vragen (Vlaamse politici kunnen hier een voorbeeld aan nemen) antwoordde Wilders erg ontwijkend.

Het belette hem niet om zich vakkundig vast te lullen. Groenlinks fractievoorzitster Femke Halsema (foto) vond het ook maar slappe kost en zei daarover: 'Mijnheer Wilders, ik heb u wel eens helderder meegemaakt' . Voor de aanvang van het debat werd ook het laatste rapport van het Centraal Bureau voor de Statistiek onder de Kamerleden uitgedeeld, daaruit bleek dat in 2006 het aantal moslims in Nederland net daalde. Het rapport berekende dat Nederland in 2050 ten hoogste 8% moslims zal tellen. (Klik Hier)

Enkele fragmenten uit het Kamerdebat .

Deel 1
Deel 2- petitie: 'In Offense of Geert Wilders '

- Fitna-debat: de opvallendste quotes
- Rapper vast voor bedreiging Wilders
- Nederland tolereert geen kritiek op Wilders
- Wilders - De eerste tegenfilm (video)
- Hugo Camps over Wilders (video)
.