Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 9 april 2008

Holocaust Dachau mail


Terwijl de racistische mail 'Bouziane' van de Gentse LDD-afdeling nog steeds de ronde doet, komt Jurgen Verstrepen met een nieuwe kettingmail aanzetten. De 'media-expert' van Lijst Dedecker plaatste op zijn website de 'Holocaust Dachau mail' waarin staat dat de Universiteit van Kentucky de Holocaust uit zijn leerplan verwijderde, omdat die beledigend zou zijn voor de moslims. Jurgen Verstrepen vraagt de bezoekers van zijn website de tekst te kopiëren, in een mail te plakken en door te sturen (mirror).

Net zoals bij de racistische mail over de familie Bouziane zijn de aantijgingen in de jongste kettingmail met LDD-keurmerk ook nu weer volledig uit de lucht gegrepen. (zie: University Debunks Holocaust E-mail Rumor). Ofwel controleert de LDD-mediaexpert zijn bronnen en informatie niet, ofwel handelde hij ter kwader trouw. Beide kan natuurlijk ook.


- Lijst Dedecker stuurt racistische kettingmail rond
- Ontmaskerd: de racistische mail over "de familie Bouziane"