Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 21 april 2008

Johan Demol (VB) in Scientology-video

Johan Demol, fractievoorzitter voor Vlaams Belang in het Brussels parlement, duikt op in een video van de zeer omstreden Scientology Kerk. Op de video staan getuigenissen van anonieme personen die allemaal het antidrugsprogramma van de sekte ophemelen. Dat antidrugsprogramma dient vooral om mensen in te lijven bij de sectaire organisatie.

Het optreden van Demol in de video is kort, maar hij toont wel de bewondering voor de Scientology Kerk. Toch vreemd dat Demol plots een lans breekt voor een (vrij omstreden) ontwenningsprogramma voor verslaafden, want volgens het Vlaams Belang zijn drugverslaafden criminelen waar maar één plaats voor is: de gevangenis.
En wat maakt van Demol een deskundige in ontwenningsklinieken of anti-drugprogramma's ? Heeft hij deze expertise nog van de tijd toen hij aan het hoofd stond van een politiekorps dat regelmatig inbeslaggenomen drugs achterover drukte en waarvan sommige politieagenten niet zonder gepoederde neus aan het werk gingen?
Het Belgisch parlement omschreef de Scientology Kerk in 1997 als sektarisch en gevaarlijk. De video werd door een Italiaanse aanhanger van Scientology op YouTube gepost. (volledige Scientology-video)
- The Un-Funny TRUTH about Scientology (video)
- Anonymous.org vs Scientology (video)
- 'Crimineel' scientology vervolgd
- Scientology België infiltreert in scholen
- De pareltjes van het Vlaams Belang: Johan Demol (video)
- Cassatie verbreekt veroordeling auteurs boek over Johan Demol