Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 26 april 2008

KVHV en Vlaams Belang Jongeren organiseren “dag van rechts-Europese jeugd”

Op 3 en 4 mei vindt in Antwerpen op initiatief van de Vlaams Belang Jongeren een dag plaats van de “rechts-Europese jeugd”. Ondanks het feit dat het VB zich vroeger uitsprak tegen de mogelijkheid voor buitenlanders om hier aan politiek te doen, kijkt een radicaal deel van het VB zeker uit naar deze dag. De jongerenorganisatie kan rekenen op de steun van de Europese parlementsleden van het Vlaams Belang, Philip Claeys en Koen Dillen.

Daarnaast is er ook steun van verschillende aan het VB gelieerde organisaties waaronder NSV, Voorpost en ook KVHV-Gent. Onder de mede-organisatoren bevinden zich groepen die niet bepaald bekend staan als lieverdjes. Van Hongaarse neo-nazi’s tot het Gentse KVHV. (Foto: HVIM uit Hongarije, ook van de partij en al meermaals betrokken bij racistisch geweld- Video: HVIM in Frankrijk-)

Vanuit Duitsland komen er verschillende groepen, van Pro Köln tot Republikanische Jugend. Uit Italië is er de Lega Nord. Vanuit Frankrijk is er steun van de Jeunesses Identitaires uit Rijsel, een groep die eerder ook al meermaals deelnam aan activiteiten van radicale neo-nazistische groepen als Nation in ons land. Uit Spanje komt Democracia Nacional. Die groep organiseerde eind 2007 nog een betoging waarbij een anti-fascist werd omgebracht door een neo-nazi.
De "Dag van de rechts Europese jeugd" staat ook op de activiteitenkalender van Blood and Honour.

Het Katholiek Hoogstudenten Verbond, afdeling Gent, de meest rechtse van alle KVHV-afdelingen, organiseert op 19 mei een debatavond met Norman Finkelstein.
Finkelstein komt er spreken over zijn boek "De Holocaust-industrie", op de websites van Blood and Honour wordt duchtig reclame gemaakt voor dit evenement.

- Geen Finkelstein bij KVHV-Gent, allemaal de schuld van 'Trotskistische' elementen?
- De donkere kant van KVHV (indymedia-Ovl)
- Norman Finkelstein bij KVHV-Gent, Blood and Honour Vlaanderen enthousiast
- KVHV-gent : radicaal fascisme
- Vlaams Belang neemt KVHV in Gent over...
- Iemand een bed teveel ?

(AFF, Geert C)