Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 29 april 2008

Lezersbrief

Lijst Dedecker

Wat de heropvoedende boot-camps in concreto moeten betekenen hebben we al in een aantal reportages uit de VS gezien: these boots are not for walking, het gaat om strafkampen die vooral de intentie hebben om persoonlijkheden te kraken. Heropvoeden wordt herleid tot temmen, het gaat immers om wilde dieren, daar zal na het voorbije weekend wel iedereen het over eens zijn. Dedecker moet onder een schitterend gesternte geboren zijn: altijd zet de actualiteit zijn boodschap dik in de verf.
'Van pamperen maak je kleuters', een goede vader spaart de roede niet: dat hebben we nog op school en in de kerk geleerd. De inleiding bij een artikel in De Morgen vat het goed samen: het programma van Lijst Dedecker "zweeft ergens tussen N-VA, Open Vld en Vlaams Belang."
Van de laatste hebben ze de stoerheid overgenomen (wat een belediging is voor Dedecker, hij is de aangeboren stoerheid in persoon), ze vermijden het racistische taalgebruik maar hun selectieve invulling van het begrip criminaliteit is precies dezelfde. Je hebt het VB ook nooit horen schreeuwen dat er eindelijk eens werk moest worden gemaakt van de fiscale fraude bij de Antwerpse grote bedrijven. En met Open Vld gaat Lijst Dedecker de strijd aan om wie het donkerste blauw in huis heeft: voor hen is de staat geen pestkop meer, maar een struikrover.
Wat het totaalbeeld domineert is het egocentrisme van een groep parvenu's die met de bulldozer, of beter gezegd met een gepantserde SUV, door de samenleving willen razen. Deze 'waakhond van de democratie' is in werkelijkheid de kettinghond van een herenboerderij, en sedert Nietzsche weten we "Es gibt herren und es gibt sklaven". Demagogie is de kunst om slaven in de waan te brengen dat zij heren zijn.

Staf De Wilde in De Morgen


- LDD programma zeer lief voor kapitaalkrachtige Vlaming
- Mother Outraged By Boot Camp Videotape (video)
- Lijst Dedecker congresseert
- Holocaust Dachau mail
- Lijst Dedecker stuurt racistische kettingmail rond