Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 26 april 2008

Linda Vissers is eerste vrouw bovenaan VB-kieslijst voor het parlement

Voor de verkiezingen van 2009 pakt Vlaams Belang uit met een vrouw als lijsttrekker, voor het eerst in het dertigjarig bestaan van de partij. Linda Vissers uit Overpelt gaat met die eer lopen.
Bij de federale parlementsverkiezingen in 2007 stond ze nog als tweede op de Limburgse VB-lijst, en geraakte ze zo verkozen als federaal volksvertegenwoordiger.
Welke de criteria waren om het nu tot eerste vrouwelijke VB-lijsttrekker te schoppen is ons niet bekend, al zal volgzaamheid een niet onbelangrijke en zeer gewaardeerde deugd zijn. Intelligentie en enige noties van de Belgische politiek behoren echter niet tot de kwaliteiten die de VB-top bij hun lijsttrekkers zoekt, en nog minder van hun vrouwelijke kandidaten. Oordeel zelf :
- Vlaams belang gaat bloot voor een beter imago
- Voor vlag en vrouw
- Humor : Perscommuniqué Vlaams Blok Ransbeek
(video)
- Humor : Vlaams Blok Ransbeek blijft niet bij de pakken zitten ...
(video)
- Dewinter trekt Antwerpse lijst Vlaams Belang