Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 10 april 2008

VB-actie voor veilig openbaar vervoer

De anti-islam betogingen die Vlaams Belang in Antwerpen, Desselgem en Mechelen (Video) organiseerde brachten bedroevend weinig medestanders op de been. Zelfs de 18.000 pamfletten die in Desselgem werden uitgedeeld konden het tij niet keren. Met een buslading Antwerpse actievoerders trachtte Vlaams Belang nog de plaatselijke desinteresse te maskeren, toch bleven de straten en pleinen leeg.

Voor Filip Dewinter en zijn eenzame actievoerders kwam het jongste busincident in Antwerpen dan ook als een godsgeschenk. Dewinter, die in inzake busincidenten een ervaringsdeskundige is (foto), organiseerde onmiddellijk een actie voor veilig openbaar vervoer. De actie van Vlaams Belang start morgen om 11h aan het Antwerpse Astrid Plaza Hotel.

- VB-actie voor veilig openbaar vervoer (update)
- Busincident FDW (video)
- Twee broers busincident zijn politieke vluchtelingen
.