Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 6 april 2008

Wie betaalt de rechtse populisten?


Rechtse populisten zoals Dedecker, Wilders of Verdonk in Nederland, kunnen vaak rekenen op rijke aanhangers die hen heel wat middelen bezorgen. Zo wordt Rita Verdonk gesteund door Nina Brink van World Online. Voor de lanceringsmeeting van haar nieuwe formatie ("Trots op Nederland") kocht een aanhanger alle 1.800 toegangskaartjes voor een totaal bedrag van 135.000 euro.

Daarna werden de kaartjes uitgedeeld. Blijkbaar zijn rijke geldschieters ook voor Dedecker geen probleem. De man beweert ons allemaal te vertegenwoordigen, maar zijn middelen haalt hij toch vooral bij bedrijfsleiders. Dedecker: "Voor ik mijn kieslijsten had neergelegd kon ik in principe doen wat ik wilde. Sommige bedrijven schonken mij tot honderdduizend euro." En dan hoeven we natuurlijk niet verwonderd te zijn dat Dedecker voor een politiek staat die de belangen van de bedrijfsleiders verdedigt... (Integraal overgenomen van internationaalverzet)


- Gaat helderziende Rita Verdonk aan haar miljoenen helpen? (video)
- Onthullend boek over Vlaams Belang: "partij van de rijke man"