Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 25 mei 2008

'Ban De Man'


Vrijdag gaf Filip De Man in het Leuvense een spreekbeurt over zijn nieuwste boek 'De Eeuwige Strijd II'. Met amper dertig aanwezigen was de opkomst eerder magertjes te noemen. Het bezoek van De Man, die zichzelf "de gevaarlijkste van alle Blokkers" noemt, werd in de universiteitsstad niet erg op prijs gesteld. Op de gevel van Café Tempo (Leuven/Kessel-Lo) waar De Man zijn boek kwam slijten, schilderden enkele tegenstanders een hakenkruis met als onderschrift "Ban De Man". (foto)
In De Eeuwige Strijd II trekt De Man nog eens alle registers open: vreemdelingen zijn verstandelijk minderwaardig, het westen is niets minder dan superieur en de immigratie is oorzaak van alle onheil. Het boek is van een dusdanig niveau dat geen enkele boekenwinkel het in zijn assortiment heeft en is enkel te bestellen via De Man zelf.- "Een moslim kan geen democraat zijn" (video)
- Terug in de tijd : Vlaams Blok afdeling Vilvoorde anno 2000 (video)
- Filip De Man schrijft een terugkeerplan