Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 18 mei 2008

Vlaams Belang Borsbeek loopt leeg

Bavo Vercammen, Anthony Van De Vyver, Willy Eeckelaers en OCMW-raadslid Angelina Verhaeghe (echtgenote van Bavo Vercammen) stappen uit het Vlaams belang Borsbeek. De vier verlaten de partij omwille van het aanhoudende geruzie binnen de lokale VB-afdeling.

“Op de duur werd er niet meer vergaderd, maar alleen ruzie gemaakt” aldus voormalig voorzitter Anthony Van De Vyve. Voorlopig zetelen de 4 als onafhankelijke in de gemeente- of OCMW-raad, al behoort een overstap naar Lijst Dedecker tot de mogelijkheden.(AFF)


- Leegloop bij Vlaams Belang Borsbeek
- Zij gingen hen voor