Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 29 mei 2008

'De Wachttoren, instrument voor de arabisering'

"Het ééntalig Arabisch tijdschrift 'De Wachttoren' werd de voorbije dagen bus-aan-bus verspreid in een aantal Antwerpse wijken, o.a. Antwerpen-Linkeroever, Deurne en een aantal wijken in het Antwerpse centrum. Door het bedelen van ééntalig Arabische tijdschriften en folders werken de Getuigen van Jehova de arabisering van Antwerpen in de hand."
Dat lezen we op de site van het Antwerpse Vlaams belang en op deze van Filip Dewinter (mirror). Dat Vlaams Belang van geen hout nog pijlen weet te maken is oud nieuws, maar dat we ooit nog de Wachttoren zouden gepresenteerd krijgen als instrument voor de 'arabisering' ?

(Foto: Engelstalige versie van 'De Wachttoren'.)

De Wachttoren is de belangrijkste publicatie van Jehova's Getuigen, een christelijke beweging die gelooft dat de Bijbel het onfeilbare Woord van God is. Het 'eentalig' religieuze tijdschrift heeft een oplage van 28.000.000 exemplaren en wordt in het Engels geschreven en vertaald in meer dan 161 talen. Eerder deze week hoorden we Dewinter nog zeggen "een elektronische enkelband meer of minder maakt voor ons geen enkel verschil" , vandaag omschrijft hij een publicatie van een ultra-christelijke beweging (sekte) als 'instrument voor de arabisering'. Het gaat niet goed met Vlaams Belang.

- ''Een enkelband meer of minder maakt voor ons geen enkel verschil''
- “We gaan op safari, maar het is beter om de dieren niet te voederen”
- Het Mekka aan de Leie, Desselgem!
- Toen waren ze nog met 40.... (video)
.