Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 14 mei 2008

Ideetje ?


Twee weken terug bood Jean Marie Le Pen zijn auto te koop aan op de veilingsite eBay. Door de tegenvallende resultaten tijdens de jongste parlementsverkiezingen zit Le Pen zijn Front National krap bij kas. Hij zag zich genoodzaakt om naast een gebouw en een twintigtal vaste medewerkers, ook een gepantserde Peugeot 605 van de hand te doen.

Het franse uithangbord van extreem rechts zal dus op zoek moeten naar goedkopere alternatieven, zoals bijvoorbeeld een kleinere en zuinigere wagen. Het kan zelfs gratis, tenminste als je rond wil tuffen in een gesponsorde wagen met reclame erop. En misschien is deze wagen wel iets voor 'm...
- Le Pen veroordeeld
- Waarom het VB in 1995 de negationismewet goedkeurde
- Le Pen in geldnood zet auto op ebay
- Le Pen afgeserveerd
- Le Pen komt naar Gentse univ
- verkiezingen Frankrijk : Le pen zwaar afgestraft (video)
.