Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 2 mei 2008

'Meest sexy politicus', Ebbenhouten schoen en zelfmoordpreventie.... één pot nat.De Ebbenhouten schoen is een voetbaltrofee die in België jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste speler uit Afrika of van Afrikaanse afkomst in de Jupiler League. De jury bestaat uit de trainers uit Eerste Klasse, de bondscoach, sportjournalisten en een erejury. Dit jaar ging de trofee naar Marouane Felliani van kampioen Standard. Minderheden die in de bloemetjes gezet worden, Vlaams Belangers lopen er niet warm van.Marie-Rose Morel, één van de vele ervaringsdeskundigen binnen het VB als het gaat om Miss- en andere verkiezingen, zegt daarover: "is er nu niemand die zich eens de vraag stelt wat het nut is van zo'n afzonderlijke trofee ? We hadden al de gay games, waar men er blijkbaar van uitgaat dat de sportieve prestaties van holebi's niet met dezelfde maatstaf kunnen gemeten worden dan die van hetero's...".

De voormalige Miss-Aardbeienprinses die zich de laatste tijd lijkt te ontpoppen als de Poll- en Verkiezingswatcher van het VB, stoort zich ook aan een andere verkiezing. Die van 'de meest sexy politicus'. Niet dat de Schotense deerne een plotse opstoot kreeg van feminisme ofzo, Morel is gewoon nergens op de lijst terug te vinden en daar wringt het glazen muiltje. Ook van de andere Vlaams Belang 'Ken en Barbies' is er op de shortlist geen spoor. Volgens La Morel weegt bij de 'meest sexy politicus' politieke correctheid zwaarder door dan 'sexappeal'. "Geen Hendrik Bogaerts, Anke Vandermeerschen of Isabelle van Laethems op deze lijst te bespeuren" jammert ze op haar website (mirror).

Miss-verkiezingen en poll's, het blijft één pot nat. Van Jambers weten we dat kandidates die het kroontje mislopen nogal vaak de schuldige zoeken bij de concurrentie, een slechte jury of gewoon een dik foute organisatie. En laat dat laatste nu net het geval zijn bij de 'meest sexy politicus'-verkiezing. Volgens Morel gaat de opbrengst van deze verkiezing immers naar, stel je voor!, "Unit for suïcide research". Een project ter preventie van zelfmoord van Prof. C. van Heeringen van het UZ te Gent. Wat Morel daarmee precies bedoelt houdt ze lekker voor zichzelf, maar het 'Unit for suïcide research' moet een wel erg foute boel zijn. Voor een partij die stelt dat zelfs euthanasie des duivels is, zou men mogen verwachten dat ze een project voor zelfmoordpreventie toch iets dichter tegen de borst zouden drukken.
Niet dus...

- Vlaams Belang delete lofzang op ‘voorbeeldige Marokkaan’
- De Morel-saga. 1: Van Miss Aardbeiprinses tot Morels overstap naar het VB
- 'Hysterische' Morel klaagt discriminatie VB'ers aan .(video)
.