Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 4 mei 2008

Oproep !

Bestel de gratis leeuwenvlaggen, VL-balpennen, -sleutelhangers, -zelfklevers en -ritssluitingen


Het VB wil de volgende dagen en weken massaal leeuwenvlaggen laten wapperen in Vlaanderen, een VL-logo aan je sleutelhanger en zelfs jouw ritssluiting zien (Open uw gulp met een VL-ritshanger!). Schrijven doe je voortaan met een VL-balpen, en met VL-zelfklevers camoufleer je de gaten in de carrosserie van je auto. Op één dag tijd kreeg het VB naar verluidt al 8 000 sms’jes om een en ander te bestellen. Maar het kan natuurlijk nog beter.

Wij roepen dan ook op om massaal de VB-gadgets te bestellen. Het VB heeft zowat 400 000 euro besteed aan een folder over de VL-campagne en de VL-gadgets. Bestel die dingen! Met de bonnen uit genoemde folder, of door te sms’en (zie foto, voor de precieze sms-instructies: vergroot de foto door eenmaal op de afbeelding te klikken). Als Jong N-VA een Belgische vlag mag verbranden. Als VB’er Rob Verreycken zegt op de N-VA-vlag te zullen, excusez le mot, pissen. Als Patrick Janssens bij wijze van grap zegt een gekregen voetbalshirt van den Antwerp, de Royal Antwerp Football Club, als opneemvod te gebruiken. Waarom zou jij dan niet met de VL-vlaggen en VL-gadgets…


(deze oproep werd integraal overgenomen van de AFF-website)