Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 29 mei 2008

VB-Gemeenterraadslid voor rechter na beledigen politie


Louis Tielens (Foto), VB-gemeenteraadslid in Beringen, moet zich op 11 juni voor de rechtbank verantwoorden na beledigingen aan het adres van de politie. In een gemeenteraadszitting beschuldigde Tielens de lokale politie van Hitlerpraktijken en vergeleek hen met de Gestapo. De zaak was een uitloper van het incident tussen Turkse en Joodse jongeren.

De politieman die de gemeenteraad volgde rapporteerde dit aan zijn overste, waarop de politie van Beringen klacht indiende. Vlaams Belang fractievoorzitter Bert Schoofs ontkent de uitspraken, de partij blijft Tielens steunen. Video: Vlaams Belanger voor rechter


- Politie Beringen waakte over joodse jongeren
- VB-mandatarissen en hun strafrechtelijk palmares
- Vlaams Belang gemeenteraadslid riskeert 3 maand cel na Hitlergroet
- Joodse gemeenschap countert Vlaams Belang (video)
- VBer met losse handjes laat opnieuw van zich horen
.