Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 8 mei 2008

Verdonk al ietsje minder 'TON' (trots op Nederland)

De Nederlandse politica Rita Verdonk is voor zo'n 135.000 euro bedrogen door een 'donateur' die had toegezegd alle toegangskaarten voor het oprichtingsfeest van Trots op Nederland (TON) op te kopen. De veronderstelde weldoener, Nick van der L., weigert met het geld over de brug te komen. Hij zegde toe om 1800 toegangskaarten te kopen voor het openingsfeest van Trots Op Nederland, de nieuwe partij van Verdonk.
De kaarten werden, uitgedeeld maar de grote weldoener, die aan Verdonk ook enkele miljoenen had beloofd, komt niet met de centen over de brug. Hij lijkt zelfs van de aardbodem verdwenen.

„heel erg teleurstellend” zegt de woordvoerder van de partij, de zegsman noemde het wrang dat Verdonk is bedrogen rondom een optreden waarin de politica opriep tot meer vertrouwen en minder wantrouwen.


- Wie betaalt de rechtse populisten?
- Gaat helderziende Rita Verdonk aan haar miljoenen helpen? (video)
- Onthullend boek over Vlaams Belang: "partij van de rijke man"
Video : Rita Verdonk - een schrijnend geval.
.